eivissa

Quatre empreses d’Eivissa, exemples de readaptació en plena crisi de la Covid

En la segona jornada d'Ingenion, el Fòrum d'emprenedors, hem conegut el cas de quatre emprees que han hagut de reconsiderar el seu negoci  


La pandèmia ha obligat a molts negocis a readaptar-se cercant solucions per continuar sent viables. En la segona jornada d’Ingenion, el Fòrum d’emprenedors, a Eivissa, hem conegut els casos de quatre empreses de diferents sectors que han pogut tirar endavant durant la crisi.

Mister Chippy, empresa eivissenca que comercialitza i distribueix tota mena d’hortalisses i fruites, va empalmar la demanda dels agricultors pel control dels preus amb la pandèmia. La guia d’Eivissa en línia, WelcometoIbiza.com, que ofereix diferents serveis a negocis, visitants i residents, va passar moments crítics. La solidaritat dels seus clients i el seu enginy, creant una aplicació, ha estat una empenta.

En el restaurant REART tenen clar que la pandèmia ha mogut consciències per al consum del producte local. I inclús obriran un nou restaurant adaptat a la nova demanda.

Les acadèmies i centres de formació han tirat més que mai del recurs digital per seguir donant servei. En el cas del Centre Pedagògic, Logopeda i d’Activitats Infantils INDI, les sessions s’han hagut d’ampliar també a pares i docents per assimilar l’actual situació.

La readaptació de totes aquestes empreses ha centrat aquesta segona jornada del Fòrum d’Emprenedors Ingenion, que ha entregat també premis a qui millor ho ha fet durant la pandèmia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Encesa de llums de Nadal accidentada a Vila

La pluja que ha caigut avui horabaixa ha acusat problemes elèctrics a l'hora de posar en marxa l'enllumenat nadalenc de l'arbre de Vara de Rei.

Eivissa amplia el toc de queda i recupera l’interior dels negocis

Dissabte també podran obrir les tres àrees recreatives gestionades per l'IBANAT i els parcs infantils.

La incidència acumulada continua disminuint a Balears, excepte a Formentera

A la pitiüsa menor, aquesta setmana s'han detectat 6 casos, mentre que a l'anterior en van ser 4. Així, la incidència acumulada...

UD Eivissa – Hèrcules, plat fort de la jornada

Els dos primers classificats del grup es veuen les cares amb un Eivissa llençat i en un gran estat de forma.