eivissa

Quatre empreses d’Eivissa, exemples de readaptació en plena crisi de la Covid

En la segona jornada d'Ingenion, el Fòrum d'emprenedors, hem conegut el cas de quatre emprees que han hagut de reconsiderar el seu negoci  


La pandèmia ha obligat a molts negocis a readaptar-se cercant solucions per continuar sent viables. En la segona jornada d’Ingenion, el Fòrum d’emprenedors, a Eivissa, hem conegut els casos de quatre empreses de diferents sectors que han pogut tirar endavant durant la crisi.

Mister Chippy, empresa eivissenca que comercialitza i distribueix tota mena d’hortalisses i fruites, va empalmar la demanda dels agricultors pel control dels preus amb la pandèmia. La guia d’Eivissa en línia, WelcometoIbiza.com, que ofereix diferents serveis a negocis, visitants i residents, va passar moments crítics. La solidaritat dels seus clients i el seu enginy, creant una aplicació, ha estat una empenta.

En el restaurant REART tenen clar que la pandèmia ha mogut consciències per al consum del producte local. I inclús obriran un nou restaurant adaptat a la nova demanda.

Les acadèmies i centres de formació han tirat més que mai del recurs digital per seguir donant servei. En el cas del Centre Pedagògic, Logopeda i d’Activitats Infantils INDI, les sessions s’han hagut d’ampliar també a pares i docents per assimilar l’actual situació.

La readaptació de totes aquestes empreses ha centrat aquesta segona jornada del Fòrum d’Emprenedors Ingenion, que ha entregat també premis a qui millor ho ha fet durant la pandèmia.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

1.569 proves d’antígens i 88 positius en la quarta jornada de tests massius a Vila

Des de dissabte, quan s'inicià el filtratge massiu de Vila, s'han fet 5.185 tests i detectat 303 casos de Covid.

Eivissa va generar l’any passat un 25% menys de residus

En total es varen abocar a Ca na Putxa 98 MIL tones de residus, una quantitat que no era tan baixa des de fa dues dècades

Una dona queda ferida en un incendi a un pis de ses Figueretes

Ha estat atesa per inhalació de fum i cremades a una mà

26 contagiats entre usuaris i treballadors a les residències de gent gran d’Eivissa

Eivissa suma 193 nous positius en les darrers 24 hores i Formentera 20