Un iot de 64 metres d’eslora encalla a una seca des Pujols, a Formentera
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament

D'ençà que es Trenc forma part del Parc Natural de Campos, la posidònia que en retiren a l'estiu es torna a escampar a la tardor
La Unió Internacional per a la Conservació de la Natura (UICN) ha gravat amb un dron el Parc Natural des Trenc, per analitzar l’evolució de la posidònia i de la línia de costa. Es Trenc és el sistema platja-duna més important de les Illes Balears, que ha patit però, una degradació important.
Cada any perd 30 centímetres de platja i, en alguns punts, han desaparegut fins a 30 metres des del 1956. Creuen que l’afluència massiva i les neteges inadequades hi tenen molt a veure. Per això, d’ençà que és Parc Natural, a la tardor es torna a escampar a la platja la posidònia retirada a l’estiu. La Conselleria de Medi Ambient col·labora en aquest projecte per implantar més mesures de recuperació.
L’estudi des Trenc és un projecte pilot de la UICN i les conclusions d’aquí han de servir després per a altres indrets similars.
La propietat creu que no té danys estructurals i la vol extreure amb maniobres d'arrossegament
Segons assenyalen, la infraestructura condiciona el creixement d'un sector amb demanda, diuen, d'aquestes embarcacions recreatives de grans dimensions
Els protocols festius inclouen un règim sancionador que defineix les infraccions