X

En llibertat amb càrrecs, l’assessor d’apostes esportives Juan Gayà

La Policia Nacional el va arrestar al seu xalet de Santa Eugènia, pels presumptes delictes de blanqueig de capitals i organització criminal

29/03/2023

En llibertat amb càrrecs, l’assessor d’apostes esportives Juan Gayà

Redacció

L’internauta dedicat a valorar apostes esportives en línia, Juan Gayà, ha estat posat en llibertat amb càrrecs després de ser detingut ahir a Santa Eugènia, a Mallorca , segons ha pogut saber IB3 Notícies.

Agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la Comissaria General de la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Guàrdia Civil, el van arrestar al seu xalet de Santa Eugènia pels presumptes delictes de blanqueig de capitals i organització criminal en el marc d’una macrocausa de l’Audiència Nacional contra una organització criminal de presumptes estafes esportives que ha estat declarada secreta.

L’home de 40 anys va intentat fugir i finalment va ser reduït a pocs metres del domicili, on s’havia enfrontat als agents, alguns dels quals resultaren ferits de caràcter lleu.

Gayà, de 40 anys, és una persona molt influent a les xarxes socials, només a Twitter el segueixen més de 80 mil persones. Disposa de dos canals de Telegram, un obert amb 280 mil participants i un altre de pagament. També ha creat un canal de difusió audiovisual. Presumeix del seu nivell de vida elevat. Se’l considera el recomanador d’apostes esportives més famós d’Espanya.

29/03/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris