X

En marxa la galeria virtual del Consell d’Eivissa

eivissacultural.es va néixer a l'inici de la pandèmia en principi per oferir una finestra als músics

15/02/2021

Redacció Eivissa

El Consell d’Eivissa ha presentat aquest dilluns els nous continguts del seu web de cultura, eivissacultural.es. Les novetats estrella, visites virtuals a punts patrimonials que gestiona la institució i una galeria d’art telemàtica per donar visibilitat als artistes plàstics tan castigats per la pandèmia.

Així, el Consell insular començarà a difondre entre el cercle d’artistes plàstics locals la manera de mostrar els seus treballs en aquest web que va iniciar el seu camí a l’inici de la pandèmia. De moment, només són quatre els artistes que de manera inicial exposen a la galeria virtual, però el Consell en donarà cabuda fins a 60. La institució, a més, cobreix les despeses.

eivissacultural.es va néixer a l’inici de la pandèmia en principi per oferir una finestra als músics, que ja no podien actuar en directe amb públic. En aquell moment va arribar a tenir fins a tres-centes visites diàries. Els tours virtuals al patrimoni històric també són una novetat. Recorreguts en 360 graus i informació.

Engegar eivissacultural.es ha tingut un cost de gairebé 36 mil euros, entre el desenvolupament de continguts, manteniment i altres costos.

15/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris