EIVISSA

En marxa la galeria virtual del Consell d’Eivissa

eivissacultural.es va néixer a l'inici de la pandèmia en principi per oferir una finestra als músics


El Consell d’Eivissa ha presentat aquest dilluns els nous continguts del seu web de cultura, eivissacultural.es. Les novetats estrella, visites virtuals a punts patrimonials que gestiona la institució i una galeria d’art telemàtica per donar visibilitat als artistes plàstics tan castigats per la pandèmia.

Així, el Consell insular començarà a difondre entre el cercle d’artistes plàstics locals la manera de mostrar els seus treballs en aquest web que va iniciar el seu camí a l’inici de la pandèmia. De moment, només són quatre els artistes que de manera inicial exposen a la galeria virtual, però el Consell en donarà cabuda fins a 60. La institució, a més, cobreix les despeses.

eivissacultural.es va néixer a l’inici de la pandèmia en principi per oferir una finestra als músics, que ja no podien actuar en directe amb públic. En aquell moment va arribar a tenir fins a tres-centes visites diàries. Els tours virtuals al patrimoni històric també són una novetat. Recorreguts en 360 graus i informació.

Engegar eivissacultural.es ha tingut un cost de gairebé 36 mil euros, entre el desenvolupament de continguts, manteniment i altres costos.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |