X

“En només 9 dies, hem detectat 812 incompliments del decret contra el turisme d’excessos”

Aquest estiu, l'Associació d'Hotelers de Platja de Palma va contractar un detectiu privat per investigar l'aplicació de la norma

17/11/2022

“En només 9 dies, hem detectat 812 incompliments del decret contra el turisme d’excessos”

Els hotelers de Platja de Palma continuen en peu de guerra contra les conductes incíviques, presents encara a alguns punts de la zona. Els carrers més conflictius s’ubiquen entre els balnearis 5 i 7 i el balneari 1, segons l’Associació hotelera. Aquest estiu, fins i tot, han contractat un detectiu privat per demostrar l’incompliment de diferents normatives, com el decret contra el turisme d’excessos. “El detectiu va estar fent feina només 9 dies i en 9 dies acreditàrem documentalment, i que després entregàrem a les administracions, 812 incompliments de la norma”, ha dit el vicepresident dels hotelers de Platja de Palma, José Antonio Fernández de Alarcón.

Al seu parer, l’administració hi hauria d’haver actuat i haver tancat de manera cautelar alguns locals. Cosa que, diu Fernández de Alarcón, no s’ha fet. I sense sancions ni mesures cautelars de tancament, els hotelers de Platja de Palma lamenten que als infractors els acabi sortint a compte, diuen, infringir les normes. De fet, diuen, han interposat fins a 36 denúncies i cap d’elles està resolta. Per això, una vegada més i amb vista a la pròxima temporada turística, reclamen més presència policial i més implicació per part de les administracions. 

En aquest sentit, asseguren que l’Ajuntament de Palma hagués pogut sol·licitar les competències per aplicar el decret contra el turisme d’excessos, tal com va fer Calvià per ser més efectiu contra les conductes incíviques.

També demanen, una vegada més, una brigada d’EMAYA perquè, ara, en temporada baixa, repari els desperfectes que hi ha a la zona. En tenen localitzats més de 5.600.

17/11/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT