X

Enaire preveu tornar l’estiu que ve a nivells prepandèmia si òmicron ho permet

Balears tanca novembre amb un nombre de vols un 3 per cent superior als registrats el mateix mes de l'any previ a la pandèmia

01/12/2021

Enaire preveu tornar l’estiu que ve a nivells prepandèmia si òmicron ho permet

Enmig de la incertesa que marca ara mateix l’economia, la mobilitat i en definitiva la vida de moltes persones arran de l’aparició de la variant d’Òmicron, Enaire preveu un escenari recuperació de connexions aèries amb vista al 2022. El gestor de navegació aèria apunta que Balears és la regió de l’Estat que més trànsit aeri ha recuperat enguany gràcies al turisme.

Les xifres del passat mes d’agost varen ser un 92 per cent similars a les de 2019 i el novembre s’ha tancat amb un nombre de vols fins i tot un 3 per cent superior als registrats el mateix mes de l’any previ a la pandèmia. Per al mes de desembre, Enaire espera un comportament semblant. “Les previsions, en principi, són molt bones però també estan subjectes a poder empitjorar si s’agreuja la pandèmia. Amb vista a l’estiu que ve esperam tenir unes xifres de trànsit aeri similars a les de l’any 2019”, ha explicat el director regional d’Enaire a Balears, Toni Capó, a IB3Notícies.

L’aviació privada també ha crescut enguany i això, subratlla Enaire, ha servit per compensar la falta de vols comercials.

01/12/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris