POLíTICA

Encallada la proposta de Campos per reajustar l’alineació del Camí Vell de Ciutat

Intenten ordenar el fet que hi hagi naus industrials construïdes amb la secció viària de 25 metres i altres de 21


El Consell de Mallorca no ha donat el vistiplau als canvis que proposa l’Ajuntament de Campos per adobar el desajustament del vial del camí vell de ciutat. Ara conviuen naus industrials construïdes que deixen la secció viària a 25 metres i altres a 21.

És una de les dues entrades principals a Campos des de Llucmajor. Durant 8 anys, del 98 fins al 2006 es donaren llicències per aixecar noves naus que deixaven la secció viària a 21 metres, fins que una sentència anul·là el planejament del 98 i va retornar la vigència al del 91, en el qual el vial ha de ser de 25. Per ajustar-se a la realitat física existent, el consistori presentà una nova alineació que incorpora com a “Espai Lliure Privat” la distància que queda entre una alineació i una altra, per destinar-ho a aparcaments.

Per tirar endavant la modificació de normes subsidiàries, el Consell de Mallorca demana al consistori campaner un estudi de mobilitat, una memòria de viabilitat econòmica i que les voreres siguin aptes segons la Llei d’accessibilitat universal. La redacció ha de ser d’acord amb la nova Llei d’Urbanisme i ha d’estudiar com queden els dos bocins de sòl urbanitzable industrial, que amb la disposició addicional setzena estarien desclassificats perquè no s’haurien transformat.

La institució insular serà, a més, la responsable de l’aprovació definitiva i no l’ajuntament, perquè afecta determinacions pròpies del pla general.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |