CULTURA

Enfrontant problemes i prejudicis amb l’art de Mireia Sallarès

L'artista catalana inaugura una exposició al Casal Solleric el 18 de febrer


Més de vint anys de projectes multidisciplinaris, travessats per les vides viscudes i arrelats als contextos on s’han realitzat. Així neix l’exposició ‘Els nostres problemes’, de l’artista catalana Mireia Sallarès. “L’exposició l’he plantejada a partir d’una sèrie de problemes, tot i que aquí estan tractats en positiu, de manera activa” explica Sallarès.

Però, quins són aquests problemes? Entre d’altres, reflexions i experiències entorn de “la responsaibilitat, el plaer i els orgasmes femenins, l’amor romàntic i l’identitari, la veritat, la migració, el treball i la raça”, enumera l’artista catalana. I preguntes que es generen a partir de projectes que ha desenvolupat durant els darrers vint anys. I que estan vinculats a la idea del pensament situat. “No són idees volades, són realitats travessades per la vida viscuda”, afegeix Sallarès.

“Els nostres problemes” retorna al present cinc projectes que varen néixer com a investigacions monogràfiques i els posa en el centre. S’hi poden trobar des de pel·lícules, textos i llibres, àudios, fotografies, objectes… Tot, en un entorn instal·latiu creat a la Planta Noble del Casal Solleric. “El públic es trobarà amb moltes sorpreses, es confrontarà amb els seus propis prejudicis. El problema no és tenir-los, és mantenir-los”, emfatitza Mireia Sallarès. Podeu plantejar-vos totes aquestes qüestions a partir del dijous, 18 de febrer, al Casal Solleric de Palma.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |