X

Enric Mas arriba a la darrera setmana de la Vuelta a 1’22” del podi

El portuguès Rui Costa ha guanyat l'etapa d'aquest diumenge amb final a Lekunberri i no ha tengut conseqüències a la classificació general

10/09/2023

Enric Mas arriba a la darrera setmana de la Vuelta a 1’22” del podi

Redacció

Enric Mas tanca la segona setmana de la Vuelta ocupant la cinquena posició de la general, a 1 minut 22 segons del podi i a 3 minuts i 6 segons del líder, Sepp Kuss. Tot i que no serà fàcil, a l’artanenc li queda una setmana per intentar l’assalt al podi, que ha aconseguit ocupar en tres ocasions, sempre al segon calaix (2018, 2021, 2022).

Així arriba Enric Mas al segon i darrer dilluns de descans d’aquesta edició de la Vuelta. La darrera setmana serà exigent i decisiva, amb tres etapes que poden ser determinants. La de dimarts  amb final a Bejes i, especialment, les d’alta muntanya programades per dimecres i djous, jornades en què la Vuelta podria quedar vista per sentència.

Tot això després d’un diumenge amb una etapa de transició amb sortida a Pamplona i arribada a Lekunberri, que ha guanyat el portuguès Rui Costa i que no ha tengut cap conseqüència a la classificació general.

10/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris