14

Ensurt, remuntada i primera victòria del Palma Futsal cap a la Final Four

Els mallorquins remunten els dos gols inicials de l'Olmissum per acabar guanyant per 3 a 5 el primer partit de la Ronda Elit

29/11/2023

L’Illes Balears Palma Futsal s’ha vist sorprès d’inici per l’Olmissum croat, tot i que ha solventat la sorpresa inicial amb nota.

Kostura, després d’una errada de Luan Muller, ha avançat el conjunt avui de local a Son Moix. I el pivot internacional amb Croàcia Sekulic ha fet el dos a zero als deu minuts de la primera part.
Antonio Vadillo ha hagut de cercar solucions des de la banqueta. I les hi ha trobades. Bruno Gomes ha topat amb el travesser. I poc després a vuit pel descans ha aparegut la inventiva, la pissarra dels mallorquins per fer l’un a dos. Rivillos despista amb Fabinho i és el de Torrejón de Ardoz qui supera el porter dels croats.

Amb un a dos s’ha arribat a la mitja part.

I a la represa, tot d’una Moslem aprofita una contra per a fer l’empat al cap de quaranta segons amb una gran definició. I, de seguida, Gordillo afusella la porteria després de la passada interior de Marcelo per culminar la remuntada. L’iranià Moslem ha seguit fent-ne de les seves i en una altra jugada excel·lent ha fet el quart dels de Vadillo. El primer partit de la Elite Round semblava encarrilat però una errada ade Fabinho ha deixat tot sol Bukovec, que ha fet el 3 a 4. El patiment s’ha instalat a Son Moix i Muler ha tret una mà miraculosa a Hristic. Però Gordillo, a cinc minuts de l’acabament, a tornat a posar les coses a lloc amb el 3 a 5 definitiu. La música de la Champions ha tornat en forma de victòria. Demà torna a haver partit contra el Lubawa polonès.