societat

Entitats i escoles apuren els darrers dies per vendre les paperetes de les rifes de Nadal

Només d'una impremta de Maó surten 100.000 butlletes per a sortejos de paneres o regals

Entitats+i+escoles+apuren+els+darrers+dies+per+vendre+les+paperetes+de+les+rifes+de+Nadal

A 13 dies del sorteig de la loteria de Nadal, les entitats esportives, socials i escoles frissen per acabar de vendre les paperetes que rifen una panera o regals. Només a una impremta de Maó, n’han imprès 100.000, i al carrer, els compradors ja en comencen a estar una mica saturats. La majoria les venen a familiars o amics, però quan ja han cobert la quota familiar, es llencen a vendre’n al carrer.

Per al sorteig de la panera de l’escola Cormar de Maria, el guanyador haurà de tenir les quatre darreres xifres del sorteig de l’ONCE del dia 15 de desembre. Els doblers que recapten seran per al viatge de final de curs dels alumnes de sisè de Primària i quart d’ESO.

La pràctica d’imprimir paperetes en combinació amb un sorteig oficial és alegal però l’Estat o l’ONCE no actuen quan es tracta d’entitats que no cerquen un lucre.

Només d’una impremta de Maó surten unes 100.000 paperetes. Els dissenys són molt variats i la majoria s’imprimeixen, sobretot, a l’octubre i novembre.

Però a aquesta inversió moltes vegades no se li presta massa atenció. Perquè el dia que sentim la cançoneta dels infants de Sant Ildefons estem més pendents dels dècims oficials que d’haver guanyat la panera de la botiga del barri i les paperetes queden dins la cartera fins a l’any que ve.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les festes de Sant Llorenç de Selva, amb completes però sense teatre a causa de la Covid-19

Dos actors de la companyia Xamo Xamo han hagut ser aïllats per haver estat en contacte amb un cas positiu

Almanco 6.000 treballadors han estat de baixa per Covid-19

La majoria són contactes estrets que han rebut la baixa de la mútua abans de fer-se les proves per prevenir contagis en l’entorn laboral

El sistema porta a porta provoca un caos en la recollida de fems de Son Serra de Marina

Els residents d'aquests nucli de Santa Margalida són els únics que tenen clau per accedir al punt verd a qualsevol...

Residents d’Esporles sol·liciten la neteja de l’habitatge on es trobaren dos cadàvers

En un escrit dirigit al jutge asseguren que l'olor procedent de l'immoble és insuportable i demanen mesures per assegurar la...