societat

Entrades esglaonades, mascaretes obligatòries, cadires assignades i desinfecció a la Selectivitat 2020

5.500 alumnes afrontaran unes proves marcades per la crisi sanitària

Entrades+esglaonades%2C+mascaretes+obligat%C3%B2ries%2C+cadires+assignades+i+desinfecci%C3%B3+a+la+Selectivitat+2020

Ja no tornarem a veure als alumnes acaramullats a la porta de les aules. Els 5.500 alumnes matriculats enguany ja saben a quin espai i a quina aula s’han de dirigir. Les entrades es faran esglaonades i l’ús de la mascareta és obligatori. A dins l’aula trobaran marcades les cadires que es poden o no utilitzar i una vegada al lloc, ja que està garantida la distància de seguretat, es podran retirar la mascareta. Des de la UIB recorden que enguany no es podrà compartir ni prestar material i recomanen als alumnes que duguin la seva pròpia aigua i menjar, en no poder garantir el servei de bar.

També recorden que el descans entre examen i examen durarà més i en aquest temps els joves no podran romandre a l’interior dels edificis, ja que s’aprofitarà per desinfectar les aules. Així, aquestes tres jornades d’exàmens seran una mica més llargues. Enguany i de manera extraordinària es donaran més opcions per respondre les proves.

L’alumne que presenti símptomes compatibles amb la COVID-19 no podran acudir a les proves i s’hauran de presentar directament a les de setembre. Enguany aquesta selectivitat tendrà més alumnes que mai, més professorat, equips de coordinació i espais d’examen.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

El sector de les discoteques i la música en directe prepara les tres proves pilot

Al concert de Sidonie de divendres al Mallorca Live Summer hi podran assistir 5.000 persones dretes i sense distància de...

Uns emprenedors de Portocolom aposten per la navegació de lloguer i sostenible

Es troben a l'espera què arribin els motors elèctrics per propulsar els 2 vaixells que es construeixen actualment

Augmenten els punts de reciclatge per a càpsules de cafè

El principal productor de cafeteres d'aquesta classe ha firmat 10 convenis amb consistoris de les Illes per fer-se càrrec dels...