societat

Entrebancs administratius per posar en marxa un cicle a pedals a Eivissa

El vehicle també té un motor i és totalment ecològic

Entrebancs+administratius+per+posar+en+marxa+un+cicle+a+pedals+a+Eivissa

Vos imaginau un vehicle a pedals col·lectiu que també utilitza l’energia solar? Un resident d’Eivissa el vol posar en circulació sota el segell empresarial de ‘Bike Ecotours‘. Però els entrebancs administratius li estan impedint iniciar l’activitat.

El cicle té capacitat per a 15 persones. Es mou a pedals, però també té un motor i és totalment ecològic. La idea era realitzar una ruta d’una hora des de l’estació marítima de Botafoc fins a la dels vaixells de Formentera.

El preu, 25 euros amb una beguda i postres eivissenques. L’Autoritat Portuària a Eivissa li va donar el vistiplau, sempre que el projecte fos aprovat per l’Ajuntament, però després va trobar un altre escull.

Aquest vehicle i la grua per transportar-lo li han costat uns 50.000 euros, més el lloguer per guardar-lo. Ara està ubicat al parc d’atraccions de Sant Antoni i està tramitant el permís amb el Consistori per poder fer una ruta fins a cala Gració. Encara no n’ha obtingut resposta.

Assegura que el cicle ecològic és una activitat esportiva i divertida. Els que l’han provat ho confirmen. També pensa intentar-ho a Sant Josep.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris


més contingut relacionat

Exhaurida tota la mel de Menorca

La manca de productors professionals i la poca pluja d'enguany fan que la producció sigui molt reduïda

El Govern multa amb 444.000 euros tres camps de golf de Mallorca per ús il·legal d’aigua

L'empresa Golf Son Gual SL s'emporta la sanció més greu: haurà de pagar 415.800 euros

Un avis sobre uns joves armats causa l’alarma a la processó de Dijous Sant a Sineu

Les autoritats no descarten que es tractés d'una "bretolada" per part de joves amb armes falses

Processó de Jesús del Natzaret a Formentera

La imatge va sortir des de l'església i va recórrer els carrers de Sant Ferran acompanyada de la banda de música i de desenes de persones