Entrena amb victòria

El Mallorca debuta amb un triomf 2-1 contra l'Eibar a Son Moix

18/08/2019

El retorn del Mallorca a Primera Divisió va tenir el final somiat. Victòria i primers tres punts de la temporada. Els homes de Vicente Moreno varen sortir com un coet. Minut 4, passada d’Aleix Febas i Dani Rodríguez surt a la carrera, es planta tot sol davant el porter i defineix a la perfecció. Primer gol de Dani Rodríguez a Primera Divisió. El de Betanzos ens explica què li va passar pel cap.

Minuts després, Ante Budimir està a punt de marcar el segon dels mallorquinistes. Centre-xut de Salva Sevilla i el futbolista croat no està encertat. S’escapa el 2 a 0 i la cara de Budimir és un poema. Les ocasions més clares dels bascos a la primera meitat arriben de les botes de Fabián Orellana. La primera en aquesta acció individual que acaba amb una rematada fluixa de Pedro León. I la segona amb una xilena espectacular. Precisament Orellana va coincidir amb Vicente Moreno fa deu anys en el Jerez. El temps, diu el tècnic valencià, passa per tothom.

La segona meitat va començar amb el domini de l’Eibar. Els de Mendilibar varen tenir dues bones ocasions per marcar. Manolo Reina, però, va treure dues mans espectaculars. I al tercer intent, la pilota acaba a la porteria. Xuta Kike Garcia, atura Reina i en el refús Paulo Oliveira fa l’empat a UN en el minut 57. Diuen, però, que el futbol unes vegades et dona alegries i d’altres, te’n lleva… idò això li va passar a Oliveira, que al minut 74 es va marcar en pròpia porteria després d’una centrada de Joan Sastre. Al final, triomf del Mallorca 2 a UN. Tres punts que donen confiança a la plantilla vermella.