espanya

El gestor de Dinsairbnb.cat: “Si ens citen, ens negarem a declarar”

La Guàrdia Civil ha bloquejat la web per allotjar informació del referèndum de Catalunya


Miquel Àngel Mayol, responsable i gestor de la pàgina web Dinsairbnb.cat, -la primera de les Illes Balears tancada per la Guàrdia Civil per donar suport al referèdum de Catalunya-, acusa l’Estat de censurar el seu domini. El portal allotjava una còpia de la web del referèndum de la Generalitat.

De moment, l’operador Orange ja ha bloquejat l’accés al web, però és probable que la resta de companyies ho vagin fent les properes hores, segons vagin rebent les peticions de la Guàrdia Civil. Mayol assegura que no han rebut cap notificació judicial i anuncia que, si és citat per la justícia, es negarà a declarar, segons ha explicat a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio.

Mayol assegura que han inclós al seu domini una plana mirall de Referendum.cat per donar així suport al dret a decidir del poble català i com a acte de resistència en contra de la censura policial.  “Per nosaltres demostra fins a on arriben els tentacles de la censura d’aquest estat”, ha dit el responsable de Dinsairbnb.cat, que no esperava que els agents intervinguessin el seu portal.
Escolta l’entrevista completa aquí

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Discrepàncien entre ERC i Junts pels integrants a la Mesa de Diàleg amb el govern espanyol

Junts vol que hi participin representants polítics que no son membres del Govern català, com Jordi Sánchez i Jordi Turull

Controlat l’incendi de Sierra Bermeja

La pluja ha estat determinant per les feines dels serveis d'extinció

El Congrés aprova la suspensió de les regles fiscals per al 2022

Això obri la negociació dels pressuposts, que comptaran amb un sostre de despesa històric, de 196.142 milions d'euros. L'escut social...

La lluita contra el foc continua sense descans a Màlaga

Certa treva avui pels equips d'extinció de l'incendi, que ja ha cremat 7.400 hectàrees