X

ENTUSIASTES: Bàrbara Nicolau, Maria Antònia Oliver, Miquel Costa, el C.IN.E i Saxophobia

26/02/2021

ENTUSIASTES: Bàrbara Nicolau, Maria Antònia Oliver, Miquel Costa, el C.IN.E i Saxophobia

Aquesta setmana el programa de televisió “Entusiastes” ha publicat quatre nous vídeos al seu canal de YouTube. Aquí els tens:

Bàrbara Nicolau. Estudi 55. Bàrbara Nicolau (Manacor, 1982) és una actriu amb una llarga trajectòria a cinema, televisió i teatre. Després de molts anys vivint a Barcelona, fa pocs mesos que ha tornat a Mallorca per quedar-s’hi.

Maria Antònia Oliver vs Miquel Costa. Entreartista 55. Maria Antònia Oliver (Sao Paulo, Brasil, 1959) és la coreògrafa de referència de les nostres illes. L’hem reunit amb el gran dramaturg formenterenc Miquel Costa (La Mola, 1972).

C.IN.E Sineu. Monogràfic 73. El C.IN.E de Sineu és un espai de creació únic a casa nostra. Acull residències de disciplines diverses i és un dinamitzador cultural imprescindible a l’escena artística mallorquina.

Saxophobia. Concert 109. Saxophobia és un grup mallorquí de Funk/Jazz que va néixer l’any 2013. Els hem reunit a un mirador de Lloseta on ens interpreten dos temes: ‘Just in center’ i ‘No Chance’.

“Entusiastes” és un programa cultural que s’emet els dissabtes migdia a IB3 Televisió i de dilluns a divendres a IB3 Ràdio. No et perdis totes les novetats als seus perfils de youtube.com/entusiastes i instagram.com/entusiastesib3.

Aquests vídeos pertanyen a la temporada especial dels “Entusiastes” dedicada a la “Fira B!” de l’Institut d’Estudis Baleàrics.

26/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris