X

Epsiloneta guanya el ‘Jo sé + mates que tu’

Els estudiants del grau de Matemàtiques de la UIB organitzen la seva pròpia versió del concurs d'IB3 TV per celebrar el final de semestre

20/12/2023

Epsiloneta guanya el ‘Jo sé + mates que tu’

L’equip Epsiloneta ha guanyat el segon concurs ‘Jo sé + mates que tu’ que organitzen els alumnes del grau de Matemàtiques de la UIB. ‘U hatters de Twitter’ ha quedat en segon lloc i en tercer,  ‘Mi primera chamba’.

Enguany se n’ha celebrat la segona edició, que ha inclòs una primera prova eliminatòria. De 9 equips, n’han passat 5 a la final: ‘Mi Primera chamba’, ‘U haters de Twitter’, ‘Epsiloneta’, ‘Los Pitagóricos’ i ‘Es Llonguets’.

La sala d’actes de l’edifici Anselm Turmeda s’ha omplert per presenciar la final de ‘Jo sé + mates que tu’. Una de les organitzadores, Antònia Comas, conta que les preguntes són de Matemàtiques, però també de la vida en el grau. Reconeix que no són aptes per a tots els públics.

Els organitzadors d’aquesta versió tenen el vistiplau del creador del concurs original ‘Jo en sé + que tu’, Àngel Aguiló: “Que un concurs traspassi a l’àmbit acadèmic és una fantasia, i avui ser aquí amb la copa Ordinas i tenir la responsabilitat de la combinació és tot un honor”.

El concurs és una manera de celebrar el final de semestre d’uns estudis complexos, explica el cap d’estudis, Joan Duran, qui troba, a més, que és una manera de fer comunitat. El pot són 150 euros, però el més important és fer unes rialles.

20/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris