X

Es Baluard acull l’exposició retrospectiva més important de Tur Costa

Rafel Tur Costa, de 93 anys, Premi Ramon Llull i encara en actiu, ha confirmat la seva assitencia a la jornada inaugural

10/12/2020

Es Baluard acull l’exposició retrospectiva més important de Tur Costa

De la foscor d’aquestes obres de l’any 1959 a la llum i l’espai d’aquestes realitzades al llarg d’aquesta darrera dècada. “La llum del fragment” és el recorregut més exhaustiu mai realitzat sobre l’obra del pintor eivissenc Rafel Tur Costa. De formació autodidacta, els primers anys de la seva carrera fa estar molt influenciat per l’avantguarda europea dels anys 50 i 60. A poc a poc però, Tur Costa va trobar la seva pròpia veu, marcada pel pes de la memòria, la Guerra civil, però també la llum i els colors de la seva Eivissa. A més, algunes les seves creacions però, tenen un enorme component reivindicactiu i poètic i on la paraula també hi té cabuda. De fet, Tur Costa es va relacionar amb alguns dels més grans de la llengua espayola com el seu amic i poeta Rafael Alberti.

Demà s’obre al públic “La llum del fragment”. Rafel Tur Costa, de 93 anys, Premi Ramon Llull i encara en actiu, no s’ho ha volgut perdre i ha confirmat la seva assitencia a la jornada inaugural.

10/12/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT