X

Es Baluard analitza Don Kunkel, un dels artistes més influents a l’Eivissa hippy

El creador, format en pintura i dibuix al natural, és conegut pel seu paper en l'activació de l'illa com a centre artístic en els anys 60 i 70

06/11/2017

Es Baluard analitza Don Kunkel, un dels artistes més influents a l’Eivissa hippy

L’artista de Nova Jersey va arribar a Eivissa el 1958. Don Kunkel es trobava amb una illa en plena explosió artística i social amb el moviment hippy. El creador, format en pintura i dibuix al natural, és conegut pel seu paper en l’activació de l’illa com a centre artístic en els anys 60 i 70, juntament amb la seva parella, el galerista de Florida, Carl van der Voort.

L’artista va marxar a Connecticut a partir del 1989 tot i que mai va perdre els seus lligams amb l’illa d’Eivissa. Ara es pot veure l’exposició ‘Don Kunkel i el seu context’ al museu Es Baluard i ens aproxima a ell i els seus coetanis durant aquells anys. És l’inici d’agrupacions artístiques com el Col·lectiu Ibiza 59 o el grup Tago a Mallorca.

Precisament aquest dimarts a Es Baluard es projecta ‘Dream songs. El darrer somni d’un hippy d’Eivissa’, una coproducció d’IB3, que entrellaça les actuals vides de diversos hippys que arribaren a Eivissa als anys 70.

06/11/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris