CULTURA

Es Baluard inaugura el primer grau de Belles Arts de les Balears

L'equip de docents liderat per la cap d'estudis d'aquesta nova titulació, Amparo Sard, estarà compost per artistes de renom


Aquest dissabte s’ha celebrat la jornada inaugural del primer grau de Belles Arts a les Illes Balears.

L’Escola Universitària Adema, centre concertat de la UIB, comença així a impartir aquesta nova titulació. En un acte duit a terme al museu Es Baluard i amb la presència d’alguns representants institucionals com el batle José Hila i la presidenta Francina Armengol, que han donat la benvinguda als primers 30 alumnes d’aquesta titulació.

Els coneixements que integren el títol s’estructuren en 240 crèdits europeus, 4 cursos acadèmics, seguint la recomanació del Llibre blanc de Belles Arts (Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i l’Acreditació. 2004). En cap dels casos es pretén una especialització, que seria funció dels futurs màster que puguin crear-se.

L’equip de docents liderat per la cap d’estudis del grau en Belles Arts, Amparo Sard, estarà compost per artistes de la talla de Joan Costa, Dan Norton, Tomás Pizà, Carolina Adán, Fernando Gómez de la Cuesta, Ruth Polleit Riechert, Miquel Planas, Rafa Forteza, Lucía Gómez, Toni Amengual, Jordi Pallarés, Toni Galmés i Antoni Torres, entre d’altres.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |