X

Es Castell demana la construcció d’un aparcament soterrat de 700 places al futur institut d’FP o a l’entrada del poble

També en reclamen un de provisional, de 200 places, darrere del quarter de Comte Cifuentes, on s'ubicarà el centre

29/09/2023

Es Castell demana la construcció d’un aparcament soterrat de 700 places al futur institut d’FP o a l’entrada del poble

Redacció

Es Castell cerca solucions per a la manca d’aparcament al centre de la població. Una situació que s’agreujarà amb la construcció del futur Centre Integrat de Formació Professional. Un aparcament soterrat al centre o un estacionament de 700 places a l’entrada del poble són dues de les propostes de l’Ajuntament.

En el segon cas es construiria entre el primer i el segon molí, aniria lligada a l’execució de la segona fase del projecte de bulevard; un projecte que encara no ha començat, però que ha de transformar completament l’aspecte de l’entrada des Castell, entre la rotonda de Fontanilles i la de l’Església. El Consistori tramita les taxacions dels terrenys i confia a tancar la negociació abans que acabi l’any.

L’altra alternativa proposada per l’equip de govern s’ubicaria davall del quarter Comte Cifuentes, a s’Esplanada, on es construirà el futur institut de 600 places que encara es troba en fase d’avantprojecte.

El batle també demana que, mentre no comencin les obres a dins del quarter, s’habiliti un aparcament provisional de 200 places al darrere de l’immoble, on hi ha un pati i diversos edificis en desús.

29/09/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris