X

Es Castell estarà per sisè estiu sense el moll de cala Corb acabat

Autoritat Portuària està redactant la modificació del projecte per poder reprendre'n les obres, però calculen que els tràmits administratius no estaran acabats fins al mes de juny, i les feines s'ajornaran fins després de la temporada turística

08/02/2024

Cristina Tomás

Es Castell estarà un estiu més -i ja en seran 6- sense el moll de cala Corb acabat. Segons ha pogut saber IB3 Notícies, Autoritat Portuària està redactant la modificació del projecte, que haurà d’aprovar el Ministeri, per poder reprendre les obres de la passarel·la, que havien d’ampliar-ne els amarraments disponibles. Calculen, però, que els tràmits administratius no estaran acabats fins al mes de juny, i, per tant, les feines s’ajornaran fins després de la temporada turística.

Les obres es troben paralitzades des del 2019, quan el GOB Menorca va denunciar i alertar que afectaven exemplars d’una espècie de corall protegida. El mes de juny del 2023 es va dur a terme la translocació dels exemplars a l’Illa Plana, i les obres s’havien de reprendre després de la temporada turística, però la modificació del projecte ha endarrerit les obres un any més.

En principi, el nou pantalà i passeig serà de 400 metres, i ha d’ajudar a reduir llista d’espera, proporcionant nous punts per amarrar. Durant tot aquest temps, també hi ha hagut afectats amb amarraments que fa més de 5 anys que han estat desplaçats per les obres.

08/02/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris