3.500 persones es retroben amb els ‘Ja t’ho diré’
És la segona cita en honor a un dels fundadors, Sente Fontestad
L'Ajuntament destinarà 16.000 euros per posar en marxa aquesta iniciativa, pionera a Menorca
La ciència ajudarà a millorar la imatge dels carrers d’Es Castell. Analítiques d’ADN serviran per trobar els propietaris que no recullen els excrements dels seus cans, i que seran sancionats. Al municipi hi ha més de 600 animals de companyia. La nova mesura és pionera a Menorca, i a la qual l’Ajuntament destinarà 16.000 euros.
Totes les persones que tenen un ca i viuen a Es Castell estaran obligades a portar les seves mascotes al veterinari per fer-los una extracció de sang, gratuïta, i conèixer així el seu ADN. L’objectiu és tenir els cans del municipi fitxats, poder indentificar genèticament a qui pertanyen els excrements que no s’han recollit, i sancionar-los.
Però què passa amb les persones que no portin el seu ca al veterinari? Amb aquesta anàlisi, l’Ajuntament fins i tot podrà saber quines són les característiques físiques de l’animal com el color, la raça o el tamany i, per tant, saber a qui pertany aquell ca.
L’Ajuntament destinarà 16.000 euros per dur a terme aquesta iniciativa, pionera a Menorca, i que té com a objectiu que aquestes imatges… millorar la imatge i la neteja dels carrers des Castell.
És la segona cita en honor a un dels fundadors, Sente Fontestad
És un programa de l'Hospital de Son Espases que es va crear fa tres mesos
1.284 adolescents de 25 centres han escenificat els feminicidis produïts a Espanya des del 2003
Segons han confirmat a IB3 Notícies, hi ha una segona persona vinculada en el robatori que encara cerca la Policia i la Guàrdia Civil