X

Es Castell reobre el trànsit rodat a la plaça de l’Esplanada

Els vehicles hi podran circular durant tot el dia menys en horari de capvespre per garantir la seguretat dels fillets que juguen a la plaça

26/06/2023

Es Castell reobre el trànsit rodat a la plaça de l’Esplanada

Es Castell reobre el trànsit rodat a la plaça Esplanada. Els vehicles hi podran circular durant tot el dia menys en horari de capvespre per garantir la seguretat dels fillets que juguen a la plaça. L’objectiu del nou equip de govern és evitar la divisió del poble en dues meitats.

Ja es pot circular per la plaça Esplanada des Castell amb cotxe particular. És un dels primers canvis que ha fet el nou equip de govern del municipi. Es mantén, això sí, la restricció horària des de les 5 del capvespre fins a les 10 de la nit, per motius de seguretat, ja que durant aquesta franja horària la plaça s’omple de gent, sobretot de fillets que hi juguen per les diferents àrees.

La mesura s’afegeix a la prohibició d’aparcar al centre per als no residents, que el nou equip de govern ha decidit mantenir, de moment, fins a finals d’octubre, com ja estava previst.

Ara, un dels objectius prioritaris del consistori és posar solució als problemes d’aparcament que hi ha al municipi i que s’agreujaran durant les pròximes setmanes quan comencin les obres de la residència geriàtrica, que eliminarà aquesta bossa d’aparcament del centre del poble.

26/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT