X

Es Castell restringirà el trànsit rodat a Cala Sant Esteve durant els 13 dies del Lazareto Festival

L'Ajuntament tem que moltes persones es desplacin amb cotxe fins Sa Cala per escoltar els concerts i filtraran l'accés a la zona per garantir-ne la seguretat viària

28/06/2023

Es Castell restringirà el trànsit rodat a Cala Sant Esteve durant els 13 dies del Lazareto Festival

Preocupació a Cala Sant Esteve, a Es Castell, per les molèsties que podria ocasionar als vesins la nova edició del Lazareto Festival, que enguany se celebra al Castell de Sant Felip, molt a prop d’aquest llogaret. L’Ajuntament restringirà el trànsit rodat a Sa Cala durant els 13 dies de concerts per garantir la seguretat viària de la zona. L’organització del festival aplaudeix la decisió, ja que considera que la cultura és un tresor que s’ha de cuidar i recolzar econòmicament.

Falta tot just un mes per l’inici de la nova edició del Lazareto Festival, que enguany se celebrarà al Castell de Sant Felip, i els vesins de Cala Sant Esteve ja pensen en les conseqüències que podria tenir per a ells aquest esdeveniment musical.

En tractar-se d’una zona sense sortida, els problemes de circulació són molt freqüents durant els mesos més forts d’estiu. Els vesins temen que durant els 13 dies que està previst que duri el festival, siguin molts els qui decideixin estalviar-se l’entrada i escoltar els concerts des d’aquest paratge a l’aire lliure. Una situació que podria col·lapsar la zona.

Els vesins han traslladat aquesta preocupació a l’Ajuntament, que ha decidit organitzar un dispositiu de seguretat durant els dies del festival. Així, del 27 de juliol al 8 d’agost, es restringirà el trànsit rodat a Sa Cala, per garantir-ne la seguretat viària.

Tot i aquests inconvenients, n’hi ha que ja compten els dies per l’inici del festival…

28/06/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT