X

Es declara un incendi forestal de nivell zero a la finca d’Ariant, Pollença

L'incendi es troba actiu i, en aquest moment, estan treballant en la zona un total de 20 brigadistes, dos tècnics, dos agents de Medi Ambient, un cap de capatassos, un tècnic i un helicòpter

06/02/2021

Es declara un incendi forestal de nivell zero a la finca d’Ariant, Pollença

Zona afectada per l'incendi, a la finca d'Ariant, a Pollença (Imatge: IBANAT)

Aquest dissabte s’ha declarat un incendi forestal de nivell zero, cosa que significa que, fins a aquest moment, no suposa risc per a persones ni domicilis, a la finca de Ariant, a Pollença.

Segons ha informat la Conselleria de Medi Ambient i Territori aquest dissabte, l’incendi es troba actiu i, en aquest moment, estan treballant a la zona un total de 20 brigadistes, dos tècnics, dos agents de Medi Ambient, un cap de capatassos, un tècnic i un helicòpter.

L’incendi forestal, declarat a les 10.03 hores d’aquesta jornada, s’ha produït en una zona de difícil accés, la qual cosa dificulta als mitjans de la Conselleria de Medi Ambient i Territori aproximar-se a les flames, que estan cremant sobretot canyís, per a la seva extinció.

En aquest sentit, Medi Ambient ha avançat que la previsió és que, en principi, s’estigui treballant tota la tarda en l’extinció del foc.

06/02/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT