economia

Es disparen les cancel·lacions d’alemanys, mentre els britànics estan pendents d’una quarantena probable

El Govern del Regne Unit ha decidir si augmenta el nivell de risc a color taronja plus, cosa que obliga els vacunats també a aïllar-se

Es+disparen+les+cancel%C2%B7lacions+d%26apos%3Balemanys%2C+mentre+els+brit%C3%A0nics+estan+pendents+d%26apos%3Buna+quarantena+probable

Segons el turoperador alemany DER Touristik no entren noves reserves d'ençà de l'anunci de la quarantena.


La classificació d’Espanya com a zona d’alt risc, per part del Govern d’Angela Merkel, fa caure les reserves d’alemanys per viatjar a les Illes. Els turistes que no estiguin vacunats, en tornar al seu pais, hauran de fer quarantena de 10 dies. El turoperador alemany DER Touristik afirma que a banda de no entrar noves reserves, el nombre de cancel·lacions s’ha disparat.

“Hi ha famílies que ara no volen passar les seves vacances a les Balears, no perquè tenguin por de la situació sanitària de la destinació, sinó perquè els nins hauran de fer quarantena quan arribin a Alemanya”, ha dit avui al Consolat,i després de reunir-se amb Armengol,  Sven Schikarsky, director de producte DER Touristik.

Segons Sven Schikarsky, director de producte DER Touristik, “la preocupació és la quarantena dels infants”.

Color taronja plus del Regne Unit

Pel que fa al mercat britànic, Espanya i les Illes Balears estan a l’espera d’una possible pas del color taronja al color taronja plus del semàfor de viatges. Això suposaria que tots els turistes britànics, inclosos el que estiguin vacunats amb la pauta completa, haurien de fer quarentena en tornar a casa.

Seria la segona passa enrera, ja que el passat 19 de juliol l’arxipèlag ja va passar de la llista verda a la taronja per l’augment de la incidència de la Covid.

D’altra banda, el Govern britànic ha autoritzat que els turistes de la Unió Europea i el Estats Units, provinents de zones taronja, i amb vacunació completa no facin quarantena quan visitin el Regne Unit. Una noticia molt ben valorada per part del turisme anglès.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Les Pitiüses han estat les illes més triades de les Balears pel turisme nacional

Segons Logitravel, Eivissa ha tingut un creixement del 14% i Formentera del 7%

Un 30% de locals de restauració han tancat des que va començar la pandèmia

Un d'aquests casos és el d'en Francisco que el dia 30 de novembre abaixarà la persiana del seu local

Algaida i Porreres uneixen forces per potenciar el petit comerç

Els dos municipis faran formacio perquè es millori la presència a internet i xarxes socials

Les claus sobre el projecte d’ampliació que vol fer AENA a l’aeroport de Palma

En el projecte final AENA elimina 8 posicions d'aparcament en remot, és a dir, sense finger, per compensar aquestes vuit...