X

Es duplica a Binissalem el nombre de famílies que han de mester ajuda dels serveis socials

L'entitat benèfica internacional Lions Club aportarà menjar a l'agrupació local Es Rebost Solidari

01/07/2020

Es duplica a Binissalem el nombre de famílies que han de mester ajuda dels serveis socials

Segons Oxfam Intermón, la pobresa sacsejarà fort les Illes, concretament augmentarà un 11,7 per cent. No debades, les entitats solidàries s’han vist desbordades per la demanda d’aliments. Només l’associació Tardor de Palma va triplicar l’entrega de menjar durant la punta del confinament. Lions Club, una organització benèfica internacional, també ho ha notat. Petra Manuela Steiner, vicepresidenta de Lions Club, confirma que cada dia es formen cues llargues de gent per recollir aliments. 

Aquesta entitat, formada a Mallorca per una comunitat nombrosa d’alemanys, recull cada dia els excedents de menjar fresc dels supermercats LIDL i, seguidament, es posa en marxa una cadena de distribució a les principals ONG’s de Mallorca, com Can Gazà, els Caputxins o SOS Mamàs, entre d’altres. L’ajuda s’ha estès ara a Binissalem i les paneres van a parar a mans de l’organització local Es Rebost Solidari. El batle confirma que l’ajuda és necessària perquè a Binissalem s’ha gairebé duplicat el nombre de famílies ateses: “ara són unes 100 famílies les que necessiten assistència de part dels serveis socials”, ha dit Víctor Martí. 

La primera entrega ha estat de 400 quilos de menjar i la col·laboració es mantendrà mentre la vulnerabilitat de les famílies es mantengui

01/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT