X

Es graduen 55 nous policies locals a Inca

Després de l'acte de graduació al Teatre Principal d'Inca, els assistents han presenciat una petició de matrimoni inesperada a una de les graduades

08/05/2023

Es graduen 55 nous policies locals a Inca

Nofre Pasqual

El Teatre Principal d’Inca ha acollit aquest dilluns l’acte de lliurament dels diplomes a 55 nous policies locals de Mallorca que han superat el curs bàsic de capacitació corresponent a la 43a edició, que imparteix l’Escola Balear d’Administració Pública. El passat mes de desembre ja es varen graduar 140 nous policies de la mateixa promoció i aquests eren els dos grups pendents de finalitzar la formació, imprescindible per poder adquirir la condició de policia local.

Amb la incorporació d’aquests 55 nous efectius, dels quals 12 són dones, l’executiu acabarà la legislatura havent format 529 nous policies locals. En l’acte, s’hi han aplegat els alumnes que durant sis mesos han assistit a aquest curs de 800 hores de formació teòrica i pràctica. Una vegada graduats, part dels agents ocuparan ja un lloc de policia local dels ajuntaments on han obtingut plaça, mentre que d’altres ho faran de manera interina.

Petició de matrimoni inesperada

Després de l’acte de graduació, al Teatre Principal d’Inca ha tengut lloc una petició de mà que ningú no esperava. Sobretot na Margarita, qui ha estat sorpresa pel seu al·lot, n’Antonio, qui li ha demanat matrimoni, i ella ha dit que sí. Els allà assistents, inclosos autoritats, han celebrat a les totes la petició de mà i han compartit l’alegria del futur matrimoni.

08/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris