X

S’agreugen els problemes amb els residus i les caravanes a Es Grau

Tot i ser problemes recurrents a la urbanització, enguany s'han fet notar especialment i han motivat una recollida de firmes per part de l'associació de veïns

29/08/2022

S’agreugen els problemes amb els residus i les caravanes a Es Grau

La urbanització del Grau pateix els problemes recurrents que ve denunciant durant anys, però que aquest estiu s’han agreujat per l’augment del turisme. La recollida de fems i la manca d’aparcament, que s’agreuja amb l’arribada d’autocaravanes, són algunes de les queixes que plantegen els veïns.

L’Ajuntament, conscient del problema, contempla obrir una zona específica al municipi per a les caravanes, donada la proliferació d’aquesta forma de turisme els darrers anys.

L’abandonament de barques és l’altre gran punt de conflicte a Es Grau. L’Ajuntament fa anys que assegura que es farà càrrec d’elles, però addueixen que el cost de desballestar cada barca és alt i ronda els 700 euros. De moment, la solució provisional amb la qual es treballa és traslladar les embarcacions a una nau de l’Ajuntament a l’espera que es pugui iniciar aquest procés.

29/08/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris