X

Comença el rodatge de ‘Historias encontradas’, un curtmetratge que vol vendre una Mallorca desestacionalitzada

Eva Rubio, Virginia Buika i Dani Ibáñez protagonitzen el film

27/01/2022

Comença el rodatge de ‘Historias encontradas’, un curtmetratge que vol vendre una Mallorca desestacionalitzada

Ja està tot a punt per al rodatge del curtmetratge Historias encontradas. Es filmarà durant aquesta setmana a Mallorca. I es farà íntegrament amb una càmera d’aventures. Els actors gaudeixen de poder ser més lliures i en molts moments operen ells mateixos la càmera”, explica el director del curtmetratge, Iván València. I és que la càmera es converteix en un personatge més, i recorr paratges com Porto Cristo, la serra de Tramuntana i la Dragonera. Un projecte seleccionat per la Mallorca Film Comission, per vendre una Mallorca desestacionalitzada. “La idea és vendre Mallorca com una destinació turística sense caure en el sol i platja, de fet, rodam al gener”, afirma el productor executiu, Andreu Fullana.

Per fer realitat el projecte, disposa d’actors de primer nivell, com Eva Rubio, Virginia Buika i Dani Ibáñez. És l’actor qui explica que “és una història molt divertida”.

Un curtmetratge que, mitjançant l’humor, vol mostrar la cara menys turística de Mallorca. S’espera que estigui finalitzat al mes de març.

27/01/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris