X

Es Mercadal limita l’activitat dels bars durant les festes de Sant Martí per evitar aglomeracions

A partir de les deu del vespre, no es podrà servir a la barra i a les dues tots els locals hauran de tancar les seves portes

08/07/2020

Es Mercadal limita l’activitat dels bars durant les festes de Sant Martí per evitar aglomeracions

Un programa de mínims sense sopar de vesins, festes de pomada, botellada ni “jaleo bus” i amb vigilància privada als concerts per garantir les màximes mesures de seguretat. Són les principals novetats de les festes patronals des Mercadal i Fornells, la programació de les quals arrenca aquest cap de setmana i donaran un protagonisme especial als més menuts.

Les festes de Sant Martí i de Sant Antoni seran enguany unes festes familiars, de retrobades, i amb les mascaretes i la distància social com a elements primordials. Aquesta, si més no, és la intenció de l’equip de govern des Mercadal, que n’ha presentat avui matí la programació. Una programació amb forta incidència de les activitats culturals, els jocs infantils i els concerts d’artistes locals, per als quals es contractarà vigilància privada. S’hi posaran reforços policials i no s’hi podrà entrar sense màscara. L’Ajuntament deixa clar que, tot i que la competència per sancionar els incompliments és del Govern, el consistori té altres eines en les seves mans.

Es Mercadal renuncia als actes multitudinaris amb cavalls. Aposta perquè el màxim de gent estigui asseguda, per la qual cosa autoritzarà que les terrasses disposin de més espai. Es prohibeixen les festes de pomada, la botellada, el ball i el tradicional sopar de vesins.

A partir de les deu del vespre, no es podrà servir a la barra i a les dues tots els locals hauran de tancar les seves portes. Tot quedarà recollit en un ban de la batlia.

08/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT