X

Una desena dels algerians que han arribat a Mallorca de manera irregular queden en llibertat

A mesura que se'n van tramitant els expedients de devolució, aquestes persones van quedant en llibertat, ja que Algèria i Espanya no tenen conveni d'extradició

27/12/2023

Una desena dels algerians que han arribat a Mallorca de manera irregular queden en llibertat

Tot i ser Nadal, les barques amb migrants continuen sortint a la mar i arribant a les costes balears. En aquests darrers dies de desembre, s’han detectat una desena d’embarcacions irregulars amb més de 200 persones a bord. La Policia Nacional va posar aquest dimecres en llibertat un grup d’aquests migrants procedents d’Algèria. A mesura que se’n van tramitant els expedients de devolució, aquestes persones van quedant en llibertat, ja que Algèria i Espanya no tenen conveni d’extradició.

Aquest dimecres horabaixa, 16 dels migrants arribats dins les darreres barques irregulars foren traslladats per la Policia Nacional des de Son Tous fins al port marítim on foren alliberats. Un equip d’IB3 Notícies va mantenir coverses amb ells i confirmà que provenen d’Algèria. La seva intenció era agafar el ferri direcció Barcelona i d’allà partir a França. Van marxar el passat dia 24 de desembre des del nord d’Algèria.

Notícies relacionades >

27/12/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT