X

És possible planificar les vacances en menys d’un minut?

El menorquí Andrés Martínez ha utilitzat la intel·ligència artificial per crear una aplicació que organitza qualsevol viatge, amb només un minut

18/04/2024

És possible planificar les vacances en menys d’un minut?

Com poden les empreses utilitzar la intel·ligència artificial als seus negocis? Pot millorar la productivitat o els beneficis econòmics a qualsevol sector? Són alguns dels interrogants que han intentat respondre aquest dijous durant les jornades “Adopció i ús de la intel·ligència artificial a les empreses”, que ha acollit el Centre Bit d’Alaior. Més d’una cinquantena d’empreses menorquines hi han assistit.

Segons els experts, per planificar un viatge són necessàries, de mitjana, 10 hores. Però, és possible fer-ho amb temps rècord? El menorquí Andrés Martínez ha creat una aplicació per organitzar les vacances, i amb només un minut. Però aquest és només un exemple de com pot ajudar la intel·ligència artificial al món empresarial.

Precisament, al Centre Bit d’Alaior, més d’una cinquantena d’empreses han assistit a una conferència sobre com aplicar la IA als seus negocis. D’acord amb els experts, amb menys de dues o tres setmanes de feina, qualsevol empresa pot emprar la intel·ligència artificial per millorar l’eficiència dels seus negocis, tant si tenen un equip de tecnologia com si no.

És, també, un dels objectius del Govern balear, que invertirà 850 MIL euros a posar en marxa un pla per aprendre a conviure amb la intel·ligència artificial.

18/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris