societat

Nivell 4: prohibit reunir-se en interiors i toc de queda a les 22h

Per declarar el nivell d'alerta màxima s'han d'arribar als 250 casos per cada 100.000 habitants


El nou sistema de restriccions sanitàries del Govern balear arriba a contemplar la prohibició de reunions a zones interiors en els casos d’alerta màxima. S’han dissenyat 5 nivells diferents, del 0 al 4. Si se superen els 250 casos per cada 100.000 habitants, s’entraria al nivell 4, el més restrictiu.

Cal esmentar que cap illa o zona es troba ara mateix en aquesta situació epidemiològica. Si es decretàs aquest nivell de risc extrem, l’afectació no seria per a tota una illa, sinó que s’aplicaria per municipis o barriades.

Si aquest fos el cas, esperam que no, només ens podríem reunir a l’interior, el toc de queda seria entre les 10 de la nit i les 6 del matí, a l’hostaleria no es permetria ocupar la part interior dels locals, si bé a fora podríem ser 6, les botigues haurien de tancar com a tard a les 10 de la nit i haurien de limitar la seva cabuda al 50 per cent.

Pel que fa als espectacles es restringiria al 45 per cent la cabuda total als cinemes i al 50 per cent a teatres i auditoris. El Govern assegura que aquest nou sistema d’alerta sanitària ens ajudarà a conviure d’una manera més segura.


Parcs infantils oberts, mascareta obligatòria a la feina i permís per fumar al carrer, a partir d’avui
Balears estrena nou sistema de nivells d’alerta

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Salut garanteix que la manca de vacunes a Menorca no impedirà posar la segona dosi als geriàtrics

L'inici de la dispensació de la segona dosi als geriàtrics coincideix amb un nou màxim de casos diaris, 53

Traslladen amb èxit un pacient menorquí connectat a un sistema de respiració artificial

Un equip d'especialistes de l'hospital Vall d'Hebrón assistí l'evacuació des de Maó a Son Espases

Una forta explosió esfondra part d’un edifici en el centre de Madrid

L'explosió ha pogut escoltar-se a kilòmetres i ha afectat completament la façana d'una finca situada molt a prop de la...

La borrasca Gloria, un any després

La reparació del Passeig de Cala Gat, a Cala Rajada va costar 2,9 milions d'euros, d'un total de 10 milions que s'invertiren en la reconstrucció d'infraestructures públiques