mallorca

Es recupera el turisme alemany a la Platja de Palma

En aquests moments, el 91% de la planta hotelera de la zona està oberta


Una de les zones turístiques amb major dependència del mercat alemany és la platja de Palma. La decisió d’Alemanya de treure Balears de la zona d’alt risc per coronavirus comença a notar-se en aquest nucli. Tot i que de manera molt superficial.

“Des que el govern alemany va publicar la relaxació de les restriccions en els viatges, hem notat un repunt d’última hora”, assegura José Antonio Serrano, director de l’hotel Hipotels Gran Playa de Palma. En aquest hotel, respecte de la primera quinzena de setembre, han tingut un 7% d’increment. Esperen acabar el mes de setembre amb un 65% d’ocupació. 

Juliol i agost han anat millor del que s’esperaven. Van tancar el juliol amb un 70% d’ocupació i l’agost amb unes dades que oscil·len el 80%. El 91% de la planta hotelera de la zona està oberta. 

“És previsible que el mes de setembre el tanquem per damunt del 50% d’ocupació” diu Isabel Vidal, presidenta de l’Associació d’Hotelers de la Platja de Palma, qui assegura que el fet que Alemanya hagi tret de la llista les Illes “ha estat molt bona notícia per a tots”.

L’hotel GPRO Valparaiso Palace & Spa també ha notat una millora de les reserves. Però tampoc en gran manera. El seu director, Toni Ferrer, diu que han augmentat no massa més d’un 10% i que tot són reserves de darrera hora, fet que fa impossible fer previsions.

Esperen que el mercat alemany respongui durant el mes i puguin acabar setembre amb un 60% d’ocupació.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |

recerca
cargando

| Emissió en Directe |


més contingut relacionat

Continuen les negociacions pel conveni sectorial autonòmic del servei de recollida de fems

Llucmajor, per exemple, paga a un peó 854 euros i a un conductor 1000.

Xoc entre l’Ajuntament d’Andratx i Ports per la reforma del moll

El consistori diu que la construcció d'un espigó no en respecta els valors patrimonials, encara que Ports diu que estan...

Toni Dunne, de no poder escriure a mà a treure un 11,8 a la Selectivitat

Tot i que té una disgrafia greu diagnosticada, un trastorn de l'aprenentatge, s'acaba d'instal·lar a Madrid per estudiar Periodisme a...

CCOO, sobre la vaga de fems: “El nou preacord serà definitiu perquè no deixa fora a ningú”

La protesta continua fins que els treballadors no ratifiquin el pacte aquest dilluns en assemblea