X

Es reformen 34 centres escolars de Palma amb 370.000 euros de l’Ajuntament

Alguns centres encara no han acabat les reformes, a tres dies de començar les classes

09/09/2022

Es reformen 34 centres escolars de Palma amb 370.000 euros de l’Ajuntament

Dilluns comença el nou curs escolar a les Illes Balears i els centres educatius de Palma n’enllesteixen els darrers detalls. Aquest estiu, l’Ajuntament de Palma ha destinat uns 370.000 euros en millorar les instal·lacions de 34 centres educatius de la ciutat. El Col·legi Marià Aguiló és un dels centres que ha reformat part de les seves instal·lacions amb l’ajut del Consistori. També ha incorporat clots pels arbres i estan en espera de fer les plantacions.

Al centre de Son Pisà, s’han arreglat els sistemes pluvials del pati. Una zona del pati que, quan s’embossava, l’acumulació d’aigua impedia als infants aprofitar l’espai per jugar. El director del CEIP Son Pisà, Eduardo Arroyo, explica: “A causa de la falta de pluja no l’hem pogut provar, però esperem que funcioni”.

A altres centres, les actuacions encara estan en marxa. La regidora d’Infraestructures, Angélica Pastor, espera que les obres, que estaven previstes per abans de l’inici de les classes, finalitzin el 12 d’octubre i bromeja sobre els imprevists: “Com ja sabeu, se sap quan comencen les obres, però mai quan acaben”.

Tot i que les actuacions han finalitzat a la majoria dels centres de Palma, els col·legis de Marian Aguiló i Son Pisà coincideixen que queden actuacions pendents, que l’Ajuntament els havia promès. Als dos centres falten la incorporació de torres de joc pel pati, i al Marian Aguiló encara esperen la incorporació de linòleum i barreres a l’edifici d’infantil, així com el tancament i habilitació de l’annex de l’edifici de primària. Esperen que les actuacions que falten es realitzin aquesta tardor.

09/09/2022

Comentaris:

(*) Camps obligatoris