societat

Es restableix la línia 31 que uneix Sant Jordi amb el centre de Palma

Aquesta mesura forma part del Pla de retorn de línies per recuperar les que es van haver de reformular amb la crisi de la COVID-19


L’Empresa Municipal de Transports (EMT) ha ampliat el servei de la línia 31 que a partir d’ara unirà Sant Jordi, s’Aranjassa i Es Pil·larí amb el centre de Palma.

Segons ha informat l’EMT de Palma aquest dissabte en nota de premsa, la L31 connectarà aquests nuclis amb l’intercambiador de l’Aquarium, centre de Salut de Can Pastilla, i Es Coll d’en Rabassa, passant a circular per l’autopista fins a arribar al palau de Congressos fins al centre de Palma (Sindicat).

D’aquesta manera, la línia 31 que unirà Sant Jordi i Sindicat tindrà des d’aquest dissabte una freqüència de 60 minuts. Les primeres sortides des de Sant Jordi seran a les 06.55, 07.25 i 08.25 hores i les últimes sortides a les 19.25, 20.25 i 21.25 hores. Les primeres sortides des de Sindicat seran a les 07.25, 08.25 i 09.25 hores i les últimes sortides a les 19.25, 20.25 i 21.25 hores.

Així mateix, aquesta línia regular es reforçarà, entre setmana, amb el servei de Transport a la Demanda que ha permès cobrir trajectes entre l’àrea d’intercanvi de Can Pastilla-Aquarium i aquests nuclis de Palma des del passat mes d’abril ambt vehicles de l’EMT i taxis i que cal sol·licitar amb antelació mitjançant l’App Spare.

Amb tot, des de l’EMT han recordat que la combinació entre una L31 regular i el Transport a la Demanda és una solució intermèdia que es mantindrà mentre no sigui possible recuperar la normalitat absoluta.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

SIMEBAL es desmarca de la petició de l’hospital Mateu Orfila de fer dimitir el gerent

La resta de sindicats culpen el gerent d'haver tensat el clima laboral i haver fet mal a treballadors i usuaris...

Comença el cribratge de 500 persones as Castell

L'objectiu és cercar persones que puguin ser portadores asimptomàtiques de coronavirus

Mor un pagès a Petra mentre serrava un arbre

La Guàrdia Civil ha investigat els fets i ha conclòs que es tracta d'un fatídic accident

El PSIB proposa plaça garantida a una residència per a les dones grans maltractades

Els socialistes han defensat els pressuposts perquè ajudaran a superar la crisi provocada per la pandèmia