X

Rebenta una canonada d’aigua que deixa carrers inundats i desenes de veïns afectats a Palma

EMAYA preveu que l'avaria es repari a les 14.00 hores i, posteriorment, el subministrament s'anirà recuperant a poc a poc

24/04/2024

Rebenta una canonada d’aigua que deixa carrers inundats i desenes de veïns afectats a Palma

Foto: Europa Press

EMAYA preveu que l’avaria en la canonada del barri del Camp d’en Serralta, es repari a les 14.00 hores i, posteriorment, el subministrament s’anirà recuperant a poc a poc. El servei estarà normalitzat a les 20.00 hores. La Policia Local continua regulant el trànsit i la intenció és habilitar almanco un carril del carrer quan sigui possible. Les línies L5, L46, L47 de l’EMT han estat desviades i per a tenir més informació es pot consultar la pàgina web de l’empresa municipal de transports. Els bombers continuen també fent feina a la zona, ja que s’han inundat diversos aparcaments subterranis privats.

Tot ha començat aquest matí, quan una canonada del citat barri ha rebentat. L’incident s’ha produït al carrer Ramón y Cajal devers les 07.45 hores d’avui, dimecres, per circumstàncies que encara es desconeixen. L’aigua ha inundat els carrers adjacents, com el carrer Simó Ballester, l’avinguda Argentina fins a arribar al passeig de Mallorca. Segons informa l’Ajuntament, l’avaria afecta uns 275 habitatges de la zona que s’han quedat sense subministrament d’aigua. Tècnics d’Emaya, a més del president de l’empresa municipal i regidor, Llorenç Bauzá, s’han desplaçat a la zona, tot d’una conèixer l’incident.

24/04/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris