X

Es tensen les relacions entre la patronal hotelera i el Consell de Menorca

En plena onada de cancel·lacions per la pandèmia, el Consell assegura que el 91% dels turistes es senten segurs a l'illa

24/07/2020

Es tensen les relacions entre la patronal hotelera i el Consell de Menorca

Divorci total entre empresaris i administració per la promoció de Menorca. Els hotelers acusen el Consell de prendre les decisions de manera unilateral, però la institució manté, així i tot, la mà estesa al sector privat. En plena onada de cancel·lacions per la pandèmia, el Consell assegura que el 91% dels turistes se senten segurs a l’illa.

El desacord entre l’Associació Hotelera de Menorca i la institució insular  s’ha materialitzat en l’última reunió del Patronat de la Fundació Foment del Turisme, on ha votat en contra de tots els punts. Per exemple, l’aprovació dels comptes de 2019, amb una desviació negativa de prop de 200.000 euros, que ha quedat eixugada pels romanents -devers 1 milió d’euros- de la mateixa Fundació. Els hotelers han votat també en contra de l’aprovació dels plecs per a la contractació d’un nou gerent, que, espera el Consell, es pugui incorporar a la feina a mitjan agost. L’altre punt al qual també s’ha oposat Ashome és l’aprovació del procediment negociat sense publicitat per consolidar el World Paddle Tour, que se celebrarà el mes vinent de setembre al Pavelló de l’Hestia Menorca.

La presidenta de la màxima institució menorquina parla de llenguatges i ritmes diferents entre el sector públic i el privat. Afirma que la discrepància és sana i que els tocs d’atenció, tanmateix, de vegades venen bé.

La presidenta insisteix que des del Consell es continua fent feina en la promoció del sol i la platja, però, recorda que Menorca té altres potencialitats que també s’han de donar a conèixer.


Hotelers i restauradors de Menorca confien la recuperació en el turisme nacional
Els hotelers de Menorca temen que el Consell no permeti finalment l’ampliació dels hotels a l’illa

24/07/2020

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT