X

Es torna a barrar al trànsit el tram de la Ma-1 amb el túnel de Gènova per acabar d’enllestir els canvis de carrils

Després de tancar la matinada anterior, estava previst que aquest mateix dilluns s'estrenés la nova senyalització, però un problema tècnic ha obligat a ajornar-ho

10/06/2024

Es torna a barrar al trànsit el tram de la Ma-1 amb el túnel de Gènova per acabar d’enllestir els canvis de carrils

El servei de Carreteres de Mallorca tornarà a barrar al trànsit el tram de la sortida de l’autovia d’Andratx al túnel de Gènova per acabar-hi les millores previstes per guanyar fluïdesa del trànsit, segons el Consell. La passada matinada ja es va tancar al trànsit aquest tram, però un problema tècnic ha obligat ajornar la pintada de la nova senyalització en la calçada la qual indicarà un carril només, l’esquerre, per anar al Passeig Marítim i els altres dos per dirigir-se cap a la Via Cintura. Una vegada solucionat el problema, els operaris hi tornaran i la via quedarà tancada d’entre les 23.00 hores fins a les 05.00 hores. La senyalització principal on s’indica el desviament de carrils ja es van instal·lar dies enrrere.

Segons els informes tècnics que maneja la institució insular, en hores punta, entre el 60% i el 85% dels vehicles que circulen per la Ma-1 es dirigeixen cap a Via de Cintura i només entre el 15% i el 17% van al Passeig Marítim.

Notícies relacionades >

10/06/2024

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

EL MÉS LLEGIT