societat

Es torna a disparar el nombre de nous contagis a les Balears

En les darreres 24 hores, s'han notificat 268 casos més. És la xifra més elevada de nous positius des de fa un mes


Es torna a disparar el nombre de nous contagis a les Balears. En les darreres 24 hores, s’han notificat 268 casos més. És la xifra més elevada de nous positius des de fa un mes. Per trobar un increment superior al registrat des d’aquest divendres, ens hem de remuntar al passat 7 de novembre quan, en un dia, es varen notificar 284 casos nous. De fet, si ens fixam bé la tendència no ha aturat de créixer des de dilluns.

La situació, a hores d’ara, és de 25.586 casos acumulats a les Balears i 4.227 actius, 84 més que ahir divendres. La xifra de morts oficial és la mateixa que divendres: 426, tot i que en el recompte actualitzat de víctimes mortals a residències de gent gran, hem de lamentar dues defuncions més, una a la residència de Santanyí que, així, en suma un total de 3, i una altra a Can Carbonell, a Marratxí, intervinguda pel Govern ara fa un mes i que acumula 5 defuncions. 20.933 persones han superat la malaltia, 184 en les darreres 24 hores.

Comentaris:

(*) Camps obligatoris

Cercador |


més contingut relacionat

Armengol anuncia una rebaixa en els preus de la matrícula universitària

La UIB celebra l'acte d'obertura del nou curs acadèmic

Menorca demanarà al Govern 300.000 euros per garantir la gratuïtat del transport públic interurbà als menors de fins a 16 anys

La intenció del Consell és que els joves menorquins puguin beneficiar-se de la mesura a partir del gener de 2023

MÉS per Mallorca demana contundència al Parlament contra l’ampliació de l’aeroport de Palma

La formació demana que el nou DAURA se sotmeti a avaluació ambiental estratègica