X

“¿Es usted secuestrable?”, el film en gestació de la cineasta mallorquina Carlota Bujosa

Un projecte que ara mateix rep el suport de "la Incubadora", una iniciativa de l'Escola de Cinematografia i Audiovisual de la Comunitat de Madrid

09/05/2023

“¿Es usted secuestrable?”, el film en gestació de la cineasta mallorquina Carlota Bujosa

Redacció

Carlota Bujosa es troba en ple procés de desenvolupament del seu primer llargmetratge. Una pel·lícula que, diu, estarà plena de joc i surrealisme. Reconstrueix un record de la seva tieta, que va ser present a un segrest d’un vol entre Barcelona i Palma l’any 1977.

¿Es usted secuestrable?“, produïda per Mansalva Films, és una de les cinc obres que enguany han estat seleccionades en la nova edició del projecte “la Incubadora”. Una iniciativa de l’Escola de Cinematografia i Audiovisual de la Comunitat de Madrid que serveix de trampolí als productors emergents.

Tot i que encara no sap quina serà la projecció internacional de la seva nova pel·lícula, la cineasta mallorquina sí que té clar el fil conductor de les seves creacions: les arrels. Amb el curtmetratge “Bubota“, que va guanyar el Festival de Cinema de Menorca, va viatjar a la seva infantesa, i ara en prepara un altre titulat “Oasis“, que indagarà en el seu poble i la seva relació amb el camp.

09/05/2023

Comentaris:

(*) Camps obligatoris