Espanya aprova en la seva estrena mundialista

Victòria per 94 a 64 contra Costa d'Ivori

26/08/2023

15

Sense ostentació i amb una notable actuació dels germans Hernangómez, Espanya ha superat la primera prova del Mundial. 94 a 64 contra Costa d’Ivori, en un partit que ha quedat resolt al descans. Un partit sense ensurts: els africans han estat incapaços de frenar Willy Hernangómez (22 punts en 22 minuts); bé, en general, el joc interior d’Espanya, que ha sumat 54 dels 94 punts totals. 29 assistències per demostrar que aquest, a diferència d’altres, sí que és un equip. I Scariolo repartint molt el protagonisme dins la pista: cap jugador ha superat els 23 minuts.

Rudy Fernández ja és a tots els efectes el jugador espanyol amb més partits als campionats del món i el jugador europeu amb més presències a la competició: poc més de 14 minuts amb 5 punts i 4 rebots per al mallorquí. Discreta ha estat també l’estrena de Sergi Llull, amb tan sols 2 punts, mentre que Abrines, amb 3 triples i un total de 9 punts, ha quedat com el quart màxim anotador de l’equip.

El Brasil guaita a l’horitzó. La victòria, a falta d’un partit, decidirà qui passa a la següent fase com a primera de grup.