Espanya compleix el tràmit i es classifica invicta per a la segona fase del Mundial

La selecció supera l'Iran per 85-65, amb sis punts d'Abrines i cinc de Llull. Rudy ha descansat amb vista al partit de divendres contra Letònia

30/08/2023

16

Espanya acaba la primera fase del Mundial de Bàsquet amb ple de victòries deprés de superar l’Iran. Ho ha fet amb més dificultats de les previstes i al primer quart s’ha vist nou punts per davall al marcador. Però la reacció ha estat immediata i els homes de Sergio Scariolo han començat a controlar el partit fins arribar a la victòria per 20 punts. Sergi Llull ha fet cinc punts i Àlex Abrines n’ha sumat sis gràcies a dos triples. Rudy Fernández ha descansat per arribar en plena forma a la segona fase, que començarà divendres contra Letònia.

L’altre classificat del grup d’Espanya és el Brasil gràcies a la seva victòria contra Costa d’Ivori. Victòria de 12 punts amb una actuació estel·lar de Yago Matheus, amb 24 punts i 12 assistències.

Els Estats Units, com Espanya, han acabat la primera fase amb tres victòries. La d’avui també molt plàcida. 48 punts de diferència contra Jordània amb el millor partit de la principal estrella, Anthony Edwards. 22 punts en 18 minuts, ha fet el jugador dels Wolves. Luka Doncic i Eslovènia també jugaran la segona fase després de sumar 3 victòries. La darrera ha estat avui contra Cap Verd. Doncic ha fet 19 punts, ha repartit 9 assistències i ha agafat set rebots.