Espanya guanya el Brasil per 96-78 i es classifica per a la segona fase del Mundial

Rudy Fernández ha anotat 8 punts i Sergi Llull, 4. Finalment, Àlex Abrines ha pogut jugar. Ha estat 13 minuts en pista i ha recuperat dues pilotes

28/08/2023

12

Espanya ja està classificada per a la segona fase del Mundial després d’imposar-se al Brasil al segon partit de la competició per 96-78. Rudy, amb 8 punts, ha estat el més encertat dels balears. Llull n’ha sumat 4 i Abrines, que finalment ha pogut jugar, ha recuperat dues pilotes.

El d’avui ha estat un dia en què els joves han brillat per damunt de tot. El base Juan Núñez ha estat el millor en assistències i rebots. Aldama ha fet 15 punts i, amb Garuba a la pista, el parcial és de més quinze per a Espanya.

Tot i els 18 punts de diferència, el partit ha estat ben igualat fins al darrer quart. Espanya ha guanyat distància amb un bon segon quart, però els brasilers han tornat a acostar-se. Però, al darrer parcial, els deixebles de Scariolo s’han imposat per 13 punts i han aconseguit la victòria i la classificació.

El darrer partit de la primera fase contra l’Iran és del tot intranscendent. Espanya ja pensa en la segona lligueta, que l’enfrontarà amb Letònia i el Canadà.