Amb els gols de Nico Williams i de Mikel Oyarzabal, va guanyar 2-1 a Anglaterra

15/07/2024

Imatge de la selecció amb la Copa.

77

La selecció espanyola ha conquerit aquest diumenge la quarta Eurocopa de la seva història, on el conjunt de Luis de la Fuente es va proclamar campió continental dotze anys després de l’èxit a Ucraïna i Polònia 2012.

Espanya, amb els gols de Nico Williams i de Mikel Oyarzabal, va guanyar 2-1 a Anglaterra en l’Estadi Olímpic de Berlín i va alçar la seva quarta Eurocopa de la història després d’aixecar-ne en els anys 1964, 2008 i 2012. Williams va avançar a Espanya just a l’inici de la primera part després d’aprofitar una assistència de Lamine Yamal amb la qual va batre a Jordan Pickford amb un xut creuat. Després, Cole Palmer, que va sortir al terreny de joc per a substituir a Kobbie Mainoo, va empatar en el minut 73. I en el minut 87, Oyarzabal va marcar el gol de la victòries després de rematar un centre de Cucurella.