X

Espanya, segon país de la UE amb més població vacunada amb la pauta completa

Més del 55% de la ciutadania ja està completament vacunada. Malta es consolida com el país líder en nombre d'immunitzats

29/07/2021

Espanya, segon país de la UE amb més població vacunada amb la pauta completa

Espanya és, a hores d’ara, el segon país de la Unió Europea amb major percentatge de vacunats amb la pauta completa, d’acord amb les declaracions que va fer ahir la ministra de Sanitat, Carolina Darias. Només Malta ens supera, consolidant-se com el país líder en nombre d’immunitzats a la UE amb la pauta de vacunació completa. “Espanya no sols encapçala la vacunació a la UE, sinó també a nivell mundial“, ha destacat Darias, qui ha fet una menció especial al treball dels professionals sanitaris i al compromís de la ciutadania espanyola des que començà la pandèmia i durant tot el procés de vacunació fins ara.

La ministra de Sanitat ha aclarit que el percentatge de persones amb la pauta completa de vacunació que s’han infectat és d’un 5’5%. Pel que fa a la vacuna contra la Covid-19 en embarassades, Darias ha confirmat que pròximament esdevindran reunions amb les societats de ginecologia, matrones i llevadores, per conscienciar aquesta població sobre la importància de vacunar-se. Actualment, el país compta amb un 55’7% de la població completament vacunada i ja són 31.315.400 persones les vacunades que esperen la seva segona dosi per completar la pauta.

29/07/2021

Comentaris:

(*) Camps obligatoris