Espanya supera Noruega per 4-2 en el primer amistós a Can Misses

Jenni Hermoso i Salma Paralluelo, amb dos gols per hom, han estat les estrelles del partit

06/04/2023

13

La selecció espanyola s’ha imposat a Noruega. Ho ha fet per 4 a 2 a Can Misses en el primer amistós dels dos que juga a Eivissa per preparar el Mundial.

El primer gol ha arribat al minut 17 de partit. Sheila García fa una passada a Jenni Hermoso, que remata a plaer. Minuts després ha arribat l’empat després d’una errada d’Espanya. Noruega recupera la pilota i posa l’1 a 1 al marcador. Només tres minuts després torna a aparèixer la veterana Jenni Hermoso per fer un gol pràcticament calcat: Eva Navarro li passa la pilota per marcar el segon.

Després del descans, Salma Paralluelo marca el tercer al minut 52. La davantera guanya la carrera a la defensa de Noruega i amplia el marcador. 2 minuts després arriba el quart. Una altra vegada, Salma Paralluelo. La jugadora aprofita el rebuig per marcar. Al 86, Noruega marca per deixar el 4 a 2 definitiu.

El pròxim partit serà dimarts contra la Xina. També amistós i també a Can Misses.