Espanya treu bitllet per als quarts del Mundial

Després de superar Itália 67-60 amb la participació de Sergi Llull i Rudy Fernández

06/09/2019

Espanya s’ha tret el bitllet pels quarts de final del Mundial davant Itàlia, en un partit travat i marcat pel caràcter i la defensa de l’equip d’Scariolo. El rival transalpí ha encès les alarmes amb un 5 a 15 de sortida. Espanya s’ha refet de la mà d’un elèctric Sergi Llull, que ha acabat amb 11 punts; l’exercici de fe del maonès ha arrossegat als seus companys per acabar el quart igualats a 18. Tanmateix, Espanya ha seguit amb dificultats per connectar amb la pintura. Rudy, que ha sumat 5 punts, 5 rebots i 5 assistències, ha donat el primer avantatge amb un triple. Encara sense notícies de Marc Gasol, s’ha arribat al descans un punt avall, 30-31. A la tornada dels vestidors, ha sorgit la figura de Juancho Hernangómez, màxim anotador del partit amb 16 punts. Datome era l’única jugador italià inspirat, suficient per arriba al darrer període 50-48 a favor de Espanya. Amb la classificació en joc, els d’Scariolo han estat prop de set minuts sense anotar cistelles en joc i Gallinari capgirava el signe amb un triple. Claver rompia el desencert amb una esmaixada i Gasol apareixia per fermar el triomf amb la seva única cistella del partit. Diumenge espera Sèrbia, ara per ara, la selecció favorita a tot.